Onze BBQ afdeling

ONTDEK DE KAMADO BBQ

Wij zijn bezeten door buiten koken, wist u dat al?

Als “serious dealer” van “The Bastard” kamado BBQ’s nemen we dat dan ook heel serieus. Hij is gemaakt voor de echte kookliefhebber en met zijn stoere look de eyecatcher in uw tuin. Bij “The Bastard” weten ze als geen ander dat de kamado niet alleen mooi, maar ook efficiënt en functioneel moet zijn. Hij doet wat hij moet doen, en is daarin de allerbeste. Voor het ontwerp van The Bastard zijn de beste materialen gebruikt. Hij is gemaakt van het speciale cordieriet keramiek, waardoor hij bestand is tegen zeer hoge temperaturen. Door de isolerende keramische binnenbekleding blijft de temperatuur in The Bastard constant. Hier zit ook nog eens levenslange garantie op.

Een culinaire zomer​

WAAROM EEN BASTARD?

De meest veelzijdige barbecue​

Uitgerust met multilevel rvs grill, hitteschild, rvs houtskool mand… Grillen, bakken, roken en stoven… de “complete” is bovendien uitgerust met onderstel en zijtafels. Ervaar veel verschillende bereidingstechnieken en maak in een hand- omdraai de lekkerste gerechten klaar. Dit maakt “The Bastard” de meest veelzijdige barbecue van het moment. En, ook belangrijk , “The Bastard” is een trouwe metgezel die u graag verrast en informeert over de lekkerste recepten en die u ondersteunt bij de mooiste en smakelijkste creaties.

THE BASTARD BIJ ONS BEWONDEREN

Met al zijn mogelijkheden en accessoires​

U kan bij ons terecht om de verschillende types, van iets kleins tot iets groots, en hun mogelijkheden uitgebreid te bekijken. U vindt er eveneens allerlei accessoires die u tot een echte pitmaster kunnen promoveren. Op geregelde tijdstippen geven we een gratis demo zodat u niet alleen een antwoord krijgt op uw vragen en de kamado aan het werk ziet maar natuurlijk kan proeven ook! Gaat u liever zelf aan de slag? Wil u nog meer ervaring opdoen? Dan komen onze workshops goed van pas. Aperitiefhapje, voor- en hoofd- gerecht en een dessert staan op het programma. Een gepersonaliseerde workshop kan ook, aan u de keuze.

Kruiden, rubs en marinades

“NOT JUST BBQ”

Het merk voor BBQ en buiten koken

Not Just BBQ is hét merk voor BBQ en buiten koken. Dit unieke “one stop shopping” concept heeft alles in huis voor een geslaagde barbecue. Met een breed assortiment food producten maakt “Not Just BBQ” buiten koken niet alleen makkelijker, maar vooral nóg lekkerder!
Alle sauzen, kruiden en specerijenmixen zijn met zorg en aandacht gemaakt en van uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. De producten zijn zo ontwikkeld dat zelfs de meest onervaren kok in een handomdraai heerlijke gerechten kan maken op de barbecue. We informeren u graag of bekijk ze in onze webshop.
Scroll naar top